Numarul utilizatorilor de Facebook din Romania a trecut de 2.8 milioane

Bucuresti, 7 februarie 2011 – Conform serviciului Facebrands.ro, numarul utilizatorilor de Facebook din Romania a ajuns la 2.811.800, depasind astfel cu peste 400.000 de utilizatori cifra inregistrata pe 7 ianuarie 2011.

Conform datelor culese permanent de www.facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook, numarul utilizatorilor acestei retele a crescut de la 2.405.920 in data de 7 ianuarie 2011 la 2.811.800 in data de 7 februarie 2011, o crestere de 405.880 utilizatori, respectiv de 14.43%.

Numarul utilizatorilor care si-au setat in profil orasul a depasit 50%, ajungand la 1.422.360, adica 50,59% din total.Cei interesati pot studia la adresa http://www.facebrands.ro/map.html harta oraselor si judetelor in functie de numarul de utilizatori, precum si paginile localizate pentru acestea, cifre care au fost actualizate pentru toate orasele si judetele conform ultimelor date disponibile.

Facebrands.ro monitorizeaza acum peste 7800 de pagini create pe Facebook de persoane si institutii [companii, ONG-uri etc], aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie. La aceste informatii se adauga analize pe baza cifrelor monitorizate, care sunt disponibile la adresa http://reports.facebrands.ro.

Aceste pagini sunt grupate pe www.facebrands.ro in 48 de categorii si 90 de subcategorii, precum si un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu.

Despre FACEBRANDS.RO
Facebrands.ro este serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook, lansat la inceputul anului 2010 de STANDOUT si BYTE FLUX. Facebrands.ro prezinta atat date despre activitatea utilizatorilor pe Facebook, cat si despre evolutia si activitatea paginilor romanesti pe aceasta retea. Directorul paginilor romanesti pe Facebook prezinta evolutia fanilor pentru fiecare pagina, pe categorii, precum si istoricul acestor cifre pe zile si saptamani.

Despre STANDOUT
STANDOUT este o agentie de comunicare pe bloguri si retele sociale infiintata in 2007. STANDOUT deruleaza permanent campanii pe cele mai vizitate bloguri si retele sociale din Romania, gestionand o retea de peste 200 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in 2010 campanii pentru branduri ca Orange,
Rompetrol, Sony, Gealan, BCR, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker, Dacia, Beko, Signal, Rama.

Despre BYTE FLUX
Byte Flux este o agentie de web si software development din Bucuresti, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, regasita in produse media precum Wall-Street.ro, Kuponiada.ro, Kudika.ro si Redutti.ro. Experienta Byte Flux se extinde si in aria Aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad (Objective-C).


Comments

One response to “Numarul utilizatorilor de Facebook din Romania a trecut de 2.8 milioane”

Leave your response
  1. [...] ce se întâmplă și în mediul virtual. Doar rețeaua de socializare Facebook, are în București peste 400 de mii de utilizatori care și-au umplut profilele cu date personale. Mulți dintre aceștia, habar nu au cum să-și [...]