Widgeturi FaceBrands pentru blogurile cu pagini de Facebook!

Subcategorii la categoria “Bloguri”

Având în vedere că în categoria “Bloguri” sunt înscrise aproximativ 400 de pagini, ne-am gândit să le împărţim pe categorii, pentru un top cât mai corect şi mai clar.

Pentru început am adăugat 6 subcategorii:

- Culinare
- Culturale
- Dezvoltare personala
- Divertisment
- Muzicale
- Personale

Dacă pagina ta este în categoria “Bloguri”, dar nu e în niciuna din subcategoriile create initial de noi, nu ezita să ne contactezi şi fie să ne sugerezi să dăm naştere unei noi subcategorii, sau să ne spui în ce subcategorie deja existentă s-ar potrivi cel mai bine.

Widget FaceBrands!

Cu widgetul FaceBrands te poţi lăuda cu locul paginii tale în topul FaceBrands. Pentru fiecare pagina de facebook monitorizata am creat un widget disponibil pe 3 marimi diferite:

125×125

150×125

200×125

Pentru a lua codul widgetului paginii tale de Facebook accesează pagina ei din FaceBrands şi apasă pe link-ul: “Widget FaceBrands” din caseta verde.

Pagini favorite

Ultima noutate, probabil favorita noastră, îţi permite să te loghezi cu contul tău de Facebook pe FaceBrands ca să salvezi anumite pagini (pagini favorite) în tabul de “Pagini favorite” ce se găseşte aici. Astfel nu va mai trebui să cauţi mereu paginile care te interesează.

Feedback, sfaturi, păreri şi întrebări aşteptăm atat in comentarii cat si aici.