Numarul utilizatorilor care au interactionat cu fanpage-uri romanesti a crescut in august


Cu 20% mai multi utilizatori au interactionat in august cu fanpage-urile romanesti! Conform serviciului de analiza Facebrands PRO, in luna august 792.433 de utilizatori ai retelei Facebook au interactionat cu cel putin una din cele 13.963 fanpage-uri romanesti monitorizate. Cifra utilizatorilor care interactioneaza cu paginile romanesti este in continua crestere, de la 567.663 in luna iunie la 658.957 in luna iulie si la 792.433 in luna august.

Cresterea numarului de utilizatori care au interactionat cu paginile a crescut cu 16% in luna iulie fata de iunie si cu 20% in luna august fata de iulie, o crestere totala de 39% in luna august fata de luna iunie, prima luna in care Facebrands PRO a anuntat acest indicator in Romania.

In luna august, categoriile de pagini in care au interactionat cei mai multi utilizatori au fost: Cantareti si trupe, Radio, TV, Comunitati si Celebritati, toate aceste categorii avand inca de la inceputul anului cifre intr-o continua crestere, de la o luna la alta.

“Facebrands PRO, instrumentul folosit de tot mai multe agentii de publicitate din Romania pentru analiza performantei fanpage-urilor, arata ca toate categoriile au inregistrat de la inceputul anukui cresteri al numarului de utilizatori care interactioneaza cu paginile. Mai mult, clientii Facebrands pot afla in orice moment cota pe care o au din totalul categoriei pentru o luna sau alta”. (Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT care ofera impreuna cu BYTE FLUX serviciile Facebrands.ro si Facebrands PRO)

In acest moment, cifra utilizatorilor de Facebook din Romania inregistrata de Facebrands.ro este de 3.617.200, din care 3.018.060 (83,44%) si-au declarat in profil orasul de resedinta.

Topul oraselor si judetelor din Romania in functie de numarul de utilizatori, impreuna cu paginile locale/regionale create poate fi consultat aici.