Facebrands PRO devine un instrument complet pentru marketing pe Facebook cu noi facilitati

Bucureşti, 24 ianuarie 2012Facebrands PRO, serviciul profesional de monitorizare, analiza si management a activitatilor de comunicare pe Facebook, lanseaza astazi facilitati noi care completeaza serviciile oferite pana acum.

Publicare programata pe Facebook – clientii Facebrands PRO pot publica elemente de continut pe Facebook in regim programat – eliminand orice intarziere si prevenind orice situatie care nu le-ar permite respectarea calendarului editorial.


Pagini internationale – clientii Facebrands PRO pot urmari de acum si engagementul obtinut in Romania de paginile brandurilor internationale si il pot folosi in comparatii si rapoarte.

Date Facebook Insights Integrate – Acum clientii Facebrands PRO au posibilitatea de a urmari datele oferite de Facebook Insights direct in Facebrands PRO, pentru toate paginile pe care le gestioneaza.

Export .PNG si .CSV pentru toate graficele Facebrands PRO, pe langa posibilitatea exportarii unei comparatii intre doua sau mai multe pagini in format Microsoft Powerpoint.

Link Stats 2.0 – Acum pot fi urmarite mult mai multe link-uri, pot fi salvate, sterse si adaugate mai multe odata, pentru a urmari cat mai usor toate link-urile din orice campanie.


Aceste facilitati sunt disponibile gratuit clientilor Facebrands PRO, la oricare din cele doua abonamente, de 119 euro/categorie sau de 419 euro/full access.

Facebrands PRO permite acum management complet al continutului pe pagini, pe langaa analiza detaliata a  performantei tuturor celor 15.467 pagini dedicate de Facebook monitorizate, cat si urmarirea celorlalte activitati comerciale pe aceasta retea (campanii, ad-uri, tab-uri speciale) si nu in ultimul rand analiza raspandirii pe Facebook a oricaror elemente de continut, standard (cele mai mari site-uri si bloguri) precum si personalizate (orice client isi poate seta propriile link-uri a caror raspandire doreste sa o urmareasca).

Prin serviciul de alerte si rapoarte pe email acestea pot atrage atentia persoanelor interesate  din companie asupra noutatilor importante: “In premiera si in exclusivitate in Romania, poti afla cand concurentii tai lanseaza o campanie, primind o alerta pe email si ii poti urmari evolutia si rezultatele in fiecare zi”, a declarat Andrei Stefan, managerul Byte Flux.

In plus, orice companie isi poate urmari mentiunile de brand pe celelalte pagini Facebook prin intermediul modulului de Cautare text.

“Acum Facebrands PRO este cu adevarat un instrument complet, pentru ca iti permite sa faci totul de aici: publici continut pe paginile de Facebook pe care le administrezi, urmaresti rezultatele tale si ale concurentei, primesti alerte cand se intampla ceva important, ai rapoarte zilnice pe email, inveti din toate astea ce merge si ce nu si aplici in fiecare zi” a completat Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT.

Facebrands PRO oferă o imagine completă asupra întregii activități pe Facebook a clienților și agențiilor românești, ceea ce permite atat urmărirea comparativă a  performanței paginilor, cat si a activitatilor comerciale derulate  pe Facebook in fiecare din cele peste 60 de categorii.

Din luna noiembrie 2011 clienții Facebrands PRO pot primi alerte pe email oricând concurenții lor întreprind o actiune pe Facebook.

Detalii despre Facebrands PRO pot fi gasite aici: http://pro.facebrands.ro/intro

Scurtaturi Facebrands:
Facebrands PRO: http://pro.facebrands.ro/intro
Topul paginilor de Facebook romanesti pe categorii: www.facebrands.ro
Harta utilizatorilor si paginilor de Facebook pe judete si orase: http://www.facebrands.ro/map.html
Topul aplicatiilor romanesti de Facebook: http://www.facebrands.ro/apps.html
Facebrands Reports: http://www.facebrands.ro/blog/
Evolutia check-in-urilor pe retelele sociale in Romania: www.facebrands.ro/places
Date demografice despre utilizatorii Facebook din Romania: http://www.facebrands.ro/demografice.html

Despre FACEBRANDS
Facebrands.ro este serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook, lansat la inceputul anului 2011  de STANDOUT si BYTE FLUX. Facebrands.ro prezinta atat date despre activitatea utilizatorilor pe Facebook, cat si despre evolutia si activitatea paginilor romanesti pe aceasta retea.

Din august 2011 Facebrands ofera si analize avansate atat pentru performanta comparativa a paginilor, cat si pentru activitatea comerciala derulata pe Facebook in fiecare din cele peste 60 de categorii. Detalii despre Facebrands PRO pot fi gasite aici:http://pro.facebrands.ro/intro

Despre STANDOUT
STANDOUT este o agentie de comunicare pe bloguri si retele sociale infiintata in 2007. STANDOUT deruleaza permanent campanii pe cele mai vizitate bloguri si retele sociale din Romania, coordonand o retea de peste 200 de bloguri romanesti selectate dupa criterii cantitative si calitative.

STANDOUT a implementat in ultimii ani campanii pe bloguri si retele sociale pentru branduri ca Orange, Danone, Rompetrol, Sony, Gealan, BCR, Coca-Cola, Toshiba, Dove, Rexona, HP, Beck’s, UPC, Santal, Jacobs, KLM, Titan, Praktiker, Dacia, Beko, Signal, Rama.

Despre BYTE FLUX
Byte Flux este o agentie de web si software development din Bucuresti, cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, regasita in produse media precum FaceBrands.ro si Redutti.ro. Experienta Byte Flux se extinde si in aria Aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad (Objective-C).