Peste 17.000 pagini romanesti de Facebook

Cu surle si trambite anuntam ca in acest moment monitorizam peste 17.000 de pagini romanesti pe Facebook,  care pot fi urmarite in peste 50 de categorii de toti cei care vor sa afle mai multe despre performanta, activitatea si evolutia acestora.

Fata de inceputul anului, numarul paginilor romanesti de Facebook a crescut cu aproape 10% (9,79%), de la 15600 de pagini la finalul lunii ianuarie pana la cifra actuala de 17.127 pagini.

Pentru toate aceste pagini, clientii abonamentelor Facebrands PRO pot urmari si datele efective de performanta: engaged users, engagement rate, si le pot compara cu media categoriei sau cu media unei liste proprii de pagini pe care o pot defini. Astfel, cineva care administreaza o pagina a unor produse lactate poate compara performanta propriei pagini cu media paginilor similare/concurente de produse lactate.

Facebrands PRO arata intreaga imagine a activitatii pe Facebook din fiecare industrie, completand datele despre performanta paginilor de Facebook cu informatii despre campaniile derulate de fiecare, precum si despre elementele punctuale ale acestor campanii: ad-uri, tab-uri sau aplicatii.

Clienții Facebrands PRO pot primi alerte pe email oricând concurenții lor întreprind o actiune pe Facebook si pot urmari prin intermediul instrumentelor Facebrands PRO intreaga activitate pe Facebook a pietei din care fac parte.

Conform celor mai recente date Facebrands.ro si Facebrands PRO, exista in acest moment 4.740.340 utilizatori de Facebook in Romania, iar 4.110.000 (86,70%) dintre acestia si-au declarat orasul. Conform ultimelor date, cei mai multi utilizatori ai retelei Facebook in Romania sunt in Bucuresti (1.236.980, 30,1%), oras urmat de Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, cu peste 4% din total fiecare. Cifra de utilizatori pe orase si judete poate fi gasita aici.