Despre

De ce inca un top?

Facebrands.ro reprezinta topul paginilor romanesti de Facebook, calculat si afisat doar pe baza afinitatilor utilizatorilor de Facebook. Urmarim notorietatea brandurilor prezente in Romania, dar doar in cadrul retelei de socializare Facebook.

Catalogul de pagini reprezinta de asemenea o unealta excelenta pentru a descoperi pagini de Facebook interesante din Romania.

Cum functioneaza?

Numarul de like-uri pentru fiecare pagina este preluat de la Facebook la un interval de 10 minute. Evolutia procentuala din lista de pagini reprezinta cresterea realizata de alaltaieri pana ieri.

Pentru a inscrie o pagina de Facebook romaneasca, click aici.

Topul cresterilor evidentiaza acele entitati care beneficiaza de o vizibilitate in crestere in momentul de fata.

Ce NU este acest top?

Acesta nu este un top al site-urilor din Romania, intrucat nu toate intrarile din top sunt site-uri si nu toate site-urile au prezenta pe Facebook. El este mai degraba un comparator de preferinte ale unei categorii de utilizatori importanti din punct de vedere comercial, pe diferite segmente. Spre exemplu, categoria Radio evidentiaza ierarhia posturilor de radio in randul utilizatorilor de Facebook din Romania.

Cum si pe ce segment este relevant acest top?

Conform Datelor Demografice culese din platforma Facebook, numarul utilizatorilor Facebook din Romania a depasit 4.740.000.

Daca vreti sa ne contactati, va rugam sa faceti asta prin intermediul paginii de Contact.